Om mig

Debatten om folkeskolen var det politiske emne, som allerførst tiltrak min interesse. Jeg var træt og indigneret over den måde undervisning, ligemageri og samfundets holdning til skolen var og i mange henseende stadig er. 

I 8. klasse skrev jeg mine første politiske tanker ned, som 4 år senere skulle blive udgangspunkt for min valgkamp for en bedre folkeskole i Rødovre. Folkeskolen blev indgangen til en verden af politik som for mig både er en hobby og en livstil.

Jeg vil altid gøre det bedre
Jeg er dog også mere end politik. Jeg er et menneske, der altid prøver at gøre tingene bedre og forbedre det jeg gør. Det er ligegyldigt om jeg pakker papkasse hos Kailow Fjeldhammervej, er salgsassistent i Superbest eller skal repræsentere den konservative gruppe når vi skal vedtage ny handicapolitik i Rødovre.

Jeg prøve at skabe sunde kulturer
Jeg tænker meget i strukturer, processer og mennesker. Hvordan arbejder vi sammen og hvordan skaber vi en sund kultur. Når spiller målmand med vennerne i Avarta tænker jeg over hvordan omgås, hvordan jeg kan påvirke mig selv, mine venner og hele holdet. Det gør jeg også i mit arbejde i Rødovre Kommune. 

Jeg er nysgerrig
Ligesiden mine nogle af mine første ord var ‘Hvad er det’ har jeg altid været nysgerrig. Nysgerrig på mennesker, på historie, på mad, på vin, på kulturer og på livet. Man kan ikke altid være nysgerrig. Man kan ikke altid lære. Men jeg tænker meget over at udfordre mig selv og lære nyt, få nye perspektiver og nye input. Jeg er idelogisk konservativ. For mig betyder det, at jeg har fundet en fortælling om hvem vi som mennesker er, som jeg kan genkende, som jeg føler er den rigtige for os som mennsker. Men vi skal altid udfordre vores fordomme og vores forestillinger. Jeg håber, at jeg kommer til at lære gennem hele livet. Min nysgerrighed tager jeg med mig i mit politiske arbejde. Jeg er ikke dogmatisk. Jeg lytter. Men jeg leder også efter der, hvor vi som kommune og som lokalsamfund er stoppet med at lære. For det skal vi altid gøre, selvom vi ikke kan gøre det hele tiden. 

Jeg er også bare Chris
Nogle gange er jeg også bare Chris. Så holder jeg af at stene til en HBO-serie eller se en masse film med min bror. Jeg spiller fodbold med drengene, mest fordi jeg holder af at lave noget sammen med andre, som kun er for min egen skyld. Jeg holder af at drikke vin, spise god mad og rejse, gerne tre til fire gange om året.