Flere unge i Rødovre

100 ungdomsboliger i Rødovre Port er et stort skridt på vejen. Men det må ikke stoppe der. Med planer om stor udvidelse af Bykernen, skal vi tænke i at skabe muligheder for unge. Det vil jeg arbejde for.

I Rødovre har vi længe haft et problem med at holde på unge mennesker. Mange flytter væk fra byen i studietiden og kommer først igen i slutningen af 20’erne når der skal stiftes familie. Jeg har selv boet i Rødovre mens jeg har studeret på Frederiksberg, og selvom det ikke er langt væk, så føles det sådan.

Som ungt menneske ønsker man at have muligheder i nærheden. Man ønsker at føle sig som en del af byen. Rødovre kan ikke have caféer, ølbarer, gourmet pizza og musik på hver gade hjørne. Vi skal også være glade for de muligheder vi har for børnefamilier og ældre. Men i bykernen ved Rådhuset og i Rødovre Port ved stationen er der plads til, at vi kan få muligheder vi unge efterspørger. Vi kommer aldrig til at rumme det hele. Men vi kan godt rumme lidt mere. Det vil jeg gerne kæmpe for, at vi fpr i bykernen, og det har jeg allerede været med til at stemme for ved Rødovre Port.